Ledig lägenhet

Plats i Södertälje

I Brunna, Södertälje har vi precis fått två lägenheter som är tomma och vi söker nu personer som kan flytta in hos oss. Vi håller på att planera inför bygget och renoveringen av vår tomt, som skall bli vacker och inspirerande och samtidigt praktisk. 

För mer information kontakta:
Verksamhetschef
Christine Maison
Telefon: 070 762 82 06

Ny gruppbostad i Vallentuna, norr om Stockholm

Patia LSS har nu öppnat en nybyggd gruppbostad i Molnby, Vallentuna kommun. Gruppbostaden blir en enplansvilla med 6 st. lägenheter om ca 42 kvadratmeter där samtliga lägenheter har egna uteplatser samt egna förråd. Lägenheterna är modernt utformade med en öppen planlösning. Fastigheten är naturskönt belägen på avstånd från kommunens centrala delar och med naturen runt knuten med närhet till Roslagsbanan.

Patia LSS har inom organisationen kunskap och erfarenhet av PWS- och drift av PWS gruppbostad. Vi ser denna etablering som en fantastisk möjlighet att öppna en gruppbostad enbart för personer med Prader Willis syndrom.

För mer information kontakta cecilie.klemetsen@patia.se

Prader Willi Gruppbostäder

Det finns sedan tidigare tre gruppbostäder för PWS i Sverige vilka drivs av Attendo. PWS gruppboende på Ljusnevägen är äldst och öppnade 1992. I Umeå finns den gruppbostaden som startade som nummer 2. I Brunnsäng, Södertälje finns den tredje gruppbostaden som öppnade 1 december 2016.