Kommande seminarier

Välkommen till live-streamad temadag om Prader Willi hos vuxna

Varmt välkommen att delta i en live-streamad temadag om Prader-Willis syndrom hos vuxna.

Tid: Fredagen den 12/3 kl 9:00-12:10.
Plats: Online. Du kan ansluta via din mobiltelefon, surfplatta eller dator.   

Evenemanget sker i samarbete mellan Prader-Willi föreningen i Sverige och Centrum för Sällsynta Diagnoser på Karolinska Universitetssjukhuset och är kostnadsfritt.

Program
Innehåll

Under dagen kommer Charlotte Höybye att berätta om diagnosen och aktuell forskning inom PWS. Vikten av och innebörden av att genomgå en neuropsykiatrisk utredning i vuxen ålder kommer att diskuteras och en föreläsning om strategier för att förebygga och bemöta problematiska beteenden hos vuxna kommer att ges. Representanter från patientföreningen avslutar dagen. Under dagen finns möjlighet att skicka in frågor via en chatt och dessa kommer att besvaras av föreläsarna i mån av tid.

Vi har tyvärr inte möjlighet att svara på frågor till föreläsarna via mail. Vi kan inte heller svara på frågor som gäller dig personligen.

Frågor / kontakt

Om du har andra frågor kring temadagen, vänligen kontakta Charlotte Willfors på Centrum för Sällsynta diagnoser, Karolinska Universitetssjukhuset på email: charlotte.willfors@ki.se.

Anmälan

Anmälan i formulär nedan senast den 5/3. Anmälan krävs för att få länk till eventet. Du anmäler dig till Centrum för sällsynta diagnoser.
Anmäl dig via länken karolinska.se/sallsyntadiagnoser