Ledig lägenhet

Molnby i Vallentuna, norr om Stockholm

Patia LSS har öppnat en nybyggd gruppbostad i Molnby, Vallentuna kommun. Gruppbostaden är en enplansvilla med 6 st. lägenheter om ca 42 kvadratmeter där samtliga lägenheter har egna uteplatser samt egna förråd. Lägenheterna är modernt utformade med en öppen planlösning. Fastigheten är naturskönt belägen på avstånd från kommunens centrala delar och med naturen runt knuten med närhet till Roslagsbanan.

Patia LSS har inom organisationen kunskap och erfarenhet av PWS- och drift av PWS gruppbostad. Vi ser denna etablering som en fantastisk möjlighet att öppna en gruppbostad enbart för personer med Prader Willis syndrom.

En lägenhet är nu ledig i Molnby. För mer information kontakta platschef Lena Andersson tel 072-401 8520 alt. cecilie.klemetsen@patia.se tel 072-185 0143.

Prader Willi Gruppbostäder

Det finns sedan tidigare tre gruppbostäder för PWS i Sverige vilka drivs av Attendo. PWS gruppboende på Ljusnevägen är äldst och öppnade 1992. I Umeå finns den gruppbostaden som startade som nummer 2. I Brunnsäng, Södertälje finns den tredje gruppbostaden som öppnade 1 december 2016.